Blog

Yoga Nidra; toepassing in de praktijk, deel 1

februari 2nd, 2023|

Sterrig Opleidingen biedt onder andere de training "Yoga Nidra" aan. Tijdens deze training maak je in onze sfeervolle studio in Wolvega, kennis met de wetenschap achter Yoga Nidra en met de diverse toepassingen van Yoga Nidra. Je ontvangt daarnaast alle tools die je nodig hebt om je eigen Nidra script te schrijven en te oefenen, zodat jouw script een eigen en levend document kan worden.

Meerwaarde van de zwangerschapsyoga-opleiding bij Sterrig Opleidingen

juli 19th, 2022|

De meerwaarde? Je hebt een extra dienst om aan te bieden als docent en als studio! Steeds meer vrouwen gaan naar zwangerschapsyoga in plaats van een ‘puf clubje’. Daarnaast is de kennis en verdieping die je opdoet tijdens deze opleiding iets dat je zekerder laat voelen als yoga docent. Je kan gedegen advies en les geven en je snapt wat een zwanger lijf nodig heeft tijdens een yoga les. Zo is onder andere het bekkengebied van een zwangere vrouw anders. Hier kennis van hebben is essentieel als yoga-docent.

Aerial, Yin & Relax; een mooie aanvulling voor elke yogi, yogadocent en yogastudio

juni 8th, 2022|

Sinds enkele maanden werken we samen met Angela. Zij geeft de opleidingen 'Aerial, Yin & Relax' en 'Yoga Nidra' binnen Sterrig Opleidingen. Deze opleiding is een mooie aanvulling voor elke yogi, yogadocent en yogastudio. Zo merken we zelf binnen de yogastudio van Sterrig, dat het doek veelzijdig is in te zetten en een goede aanvulling is op alle vormen van yoga en mindfulness die er geven wordt.

Opleiding ‘Baby’s in de kinderopvang’, kies voor Sterrig Opleidingen

juni 6th, 2022|

Op locatie of binnen de Sterrig Studio in Wolvega; in overleg met de pedagogisch medewerkers en of het management is er veel mogelijk. Bij ons is deze opleiding een goede combinatie van de verplichte wettelijke theorie en de praktijk. De theorie, het online werkboek en het actief bezig zijn zorgen voor een prettige manier van leren.

Yoga studio Sterrig breidt uit met Sterrig Opleidingen

maart 5th, 2022|

Doordat de Sterrig locatie in het centrum van Wolvega veel mogelijkheden biedt, er goede samenwerkingen zijn en het Sterrig team haar kennis en expertise wil delen is er een nieuw onderdeel gecreëerd: Sterrig Opleidingen. Het team wordt onder andere gevormd door yogadocenten, een pedagoog, een verpleegkundige en een babyconsulent.