Over ons

Ontdek de kracht van ervaring, passie en kennis bij Sterrig Opleidingen

Welkom bij Sterrig Opleidingen! Onze docenten staan te popelen om hun ervaring, passie en kennis met je te delen. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de behoeftes van de student, kwaliteit en sfeer centraal staan. Ons team bestaat uit gedreven pedagogen en yogadocenten die samen zorgen voor een unieke leerervaring.

Kwaliteit en maatwerk voor iedere student

Bij Sterrig Opleidingen draait het om kwaliteit. We vinden het belangrijk om aandacht te hebben voor het individu en maatwerk te bieden. Of het nu gaat om een specifieke wens vanuit jou, medewerker of om eisen vanuit het management, onze docenten denken met je mee, voegen toe en passen aan. Samen zorgen we voor een opleiding die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Een plezierige leerervaring

Een opleiding is een investering in jezelf en moet vooral leuk zijn om te volgen. Daarom besteden we bij Sterrig Opleidingen niet alleen aandacht aan de inhoud, maar ook aan de details eromheen. Ons team zorgt voor een fijne sfeer, een prettige ruimte en een goed doordachte dagindeling. Zo wordt leren bij ons een plezierige ervaring waar je met veel enthousiasme aan begint en met een voldaan gevoel afsluit.

Ben je klaar om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied? Meld je dan aan voor een van onze opleidingen en ervaar zelf de persoonlijke en vriendelijke aanpak van Sterrig Opleidingen. Samen zorgen we voor een leerervaring die je nooit meer vergeet. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Over ons

Ervaring, passie en kennis…veel kennis. Het borrelt bij onze docenten: want zij delen hun ervaring, passie en kennis graag met je. Dit alles gieten ze in een Sterrig vorm, waarbij behoeftes van de student, kwaliteit en sfeer, belangrijk zijn. Ons team wordt onder andere gevormd door een pedagoog, een verpleegkundige, en yogadocenten.

2024-02-14T10:02:42+01:00

Peuterdans opleiding (20hrs)

Ben je op zoek naar een manier om jouw werk met peuters nóg leuker en dynamischer te maken? Bij Sterrig Opleidingen introduceren we een splinternieuwe training: Peuterdans! Deze training is speciaal ontwikkeld voor mensen [...]

2024-01-31T11:59:56+01:00

MyoYin (50hrs)

Myofascial is een samenvoeging van 2 woorden: myo, dat zijn de spieren en fascia, dat is het bindweefsel. MyoFascial Release (MFR) zijn massagetechnieken met als doel de spanning en eventuele pijn in het lichaam [...]

2024-01-31T11:53:49+01:00

Yoga Nidra (20hrs)

Yoga Nidra is slaap met een vleugje bewustzijn. Het is een toestand tussen waken en dromen in. Tijdens Yoga Nidra open je de diepere lagen van het bewustzijn. Op dit moment, nu je dit [...]

Meer weten?

WE GEVEN GRAAG ANTWOORD OP AL JOUW VRAGEN.