Ben je op zoek naar een manier om jouw werk met peuters nóg leuker en dynamischer te maken? Bij Sterrig Opleidingen introduceren we een splinternieuwe training: Peuterdans! Deze training is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, die werken met peuters in bijvoorbeeld de kinderopvang. En het mooiste is; iedereen kan het leren.

We hebben de training zo ontworpen dat je praktische handvatten krijgt om een leuk danselement in de dag te stoppen, op het moment dat je met peuters werkt. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij van dansen?

Docent Jiska Clevering geeft deze training. Zij heeft veel ervaring als docent Peuterdans, jeugdhulpverlener en geeft meerdere opleidingen en trainingen binnen Sterrig Opleidingen.

Wat leer je tijdens de training?

In deze unieke training leer je onder andere:

  • Hoe je een les opbouwt, zodat het aansluit bij de behoeften van peuters;
  • Wat jouw visie is, kijkend naar werken met peuters en hun ontwikkeling;
  • Wat wel en wat niet werkt bij peuters, zodat je altijd inspeelt op hun interesses en energie;
  • Hoe je dans op een speelse en creatieve manier kunt integreren in je dagelijkse activiteiten;
  • En nog veel meer waardevolle en praktische tips!

Je zult merken dat dans niet alleen een positieve invloed heeft op de peuters, maar ook op jou als begeleider. Het is een mooie manier om samen plezier te hebben en tegelijkertijd te werken aan de motorische, emotionele en sociale vaardigheden van kinderen.

Trainingsdagen: 4 dag delen – Maandag 13 en 27 mei 2024 en maandag 17 juni 2024 van 9:00 – 13:00.

In overleg wordt er een terugkom dag gepland om de peuterdans in praktijk te brengen

Trainingslocatie: Sterrig Studio, Wolvega

Jouw investering: € 750,- (ex 21% btw)
In overleg kan er ook in 3 termijnen worden betaald

Docent: Jiska

Meld je aan of stel een vraag

Wil je je aanmelden voor deze opleiding of heb je een vraag? We helpen je graag verder. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op!

Ons aanbod

2024-01-31T11:53:49+01:00

Yoga Nidra (20hrs)

Yoga Nidra is slaap met een vleugje bewustzijn. Het is een toestand tussen waken en dromen in. Tijdens Yoga Nidra open je de diepere lagen van het bewustzijn. Op [...]

2024-01-31T11:59:56+01:00

MyoYin (50hrs)

Myofascial is een samenvoeging van 2 woorden: myo, dat zijn de spieren en fascia, dat is het bindweefsel. MyoFascial Release (MFR) zijn massagetechnieken met als doel de spanning en [...]