Ben je op zoek naar een manier om jouw werk met peuters nóg leuker en dynamischer te maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Sterrig Opleidingen introduceren we in september en oktober een splinternieuwe opleiding: Peuterdans! Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, die werken met peuters in bijvoorbeeld de kinderopvang. En het mooiste is: iedereen kan het leren!

Je vraagt je misschien af wat je precies kunt verwachten van deze opleiding. We hebben het zo ontworpen dat je praktische handvatten krijgt om een leuk dans element in je dag te stoppen op het moment dat je met peuters werkt. Want zeg nou zelf, wie wordt er nou niet blij van dansen?

Wat leer je tijdens de opleiding?

In deze unieke opleiding leer je onder andere:

  • Hoe je een les opbouwt, zodat het aansluit bij de behoeften van peuters
  • Wat wel en wat niet werkt bij peuters, zodat je altijd inspeelt op hun interesses en energie
  • Hoe je dans op een speelse en creatieve manier kunt integreren in je dagelijkse activiteiten
  • En nog veel meer waardevolle en praktische tips!

Je zult merken dat dans niet alleen een positieve invloed heeft op de peuters, maar ook op jou als begeleider. Het is een geweldige manier om samen plezier te hebben en tegelijkertijd te werken aan de motorische en sociale vaardigheden van de kinderen.

Blijf op de hoogte

Ben je enthousiast geworden en wil je op de hoogte gehouden worden over deze peuterdans opleiding? Dat snappen we helemaal! Stuur ons gewoon een berichtje en we zorgen ervoor dat je alle informatie ontvangt zodra de inschrijvingen openen. Zo ben je er zeker van dat je niets mist en ben je straks helemaal klaar om de wereld van peuterdans te ontdekken!

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij Sterrig Opleidingen en samen met jou en de peuters de kracht van dans te ervaren. Dus waar wacht je nog op? Neem die eerste stap en laat ons weten dat je geïnteresseerd bent. Laten we samen een positieve impact maken op de levens van peuters en hun begeleiders!

Trainingsdagen: N.t.b.

Trainingslocatie: Sterrig Studio, Wolvega

Jouw investering: € 415,- (incl 21% BTW)

Docent: Jiska

Meld je aan of stel een vraag

Wil je je aanmelden voor deze opleiding of heb je een vraag? We helpen je graag verder. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op!

Ons aanbod

2023-06-12T11:00:45+02:00

MyoYin (50hrs)

Myofascial is een samenvoeging van 2 woorden: myo, dat zijn de spieren en fascia, dat is het bindweefsel. MyoFascial Release (MFR) zijn massagetechnieken met als doel de spanning en [...]